Теми, които ще разтърсят из основи представата ни за благополучие, здраве и просперитет. Гости, които са абсолютни авторитети и новатори в своята област. И една ослепително красива водеща, която с много такт, разбиране и съпричастност повежда зрителите през пътуването навътре към себе си, опознавайки духа, тялото и емоциите.

 

Това е само малка част от всичко, което новият сезон на “Очи в очи” и Жасмин Маджид са подготвили на вярната си публика. “Тук каним специалисти. Хора, които имат експертиза и то дълбока в своята сфера на работа. Ще засегнем теми, които са изключително важни за нашето общество”, повдига завесата изкусителната водеща, която също така е автор и продуцент на предаването.

Жаси се е доверила на екип от невероятни професионалисти, заедно с които изпипват всеки детайл до най-малката подробност. Технически директор на продукцията е Александър Стоянов, за подбора на гостите отговаря Нели Жекова, която е консултант “Връзки с обществеността и комуникации”, Консултант-продукция е Димитър Гочев, а директор-продукция - Силвия Братоева. Монтажът в социалните медии е дело на Янислав Желязков, а фотограф на продукцията - Ивелина Миланова. Ако някой от гостите е чужденец, предаването ползва услугите на преводача Милен Стаматов. Разкошната визия на Жаси пък е дело на Пепа Стоянова от ProFace.

 

“Ще говорим за стволовите клетки, за замразени яйцеклетки, за теми като тревожност, за това как можем да разберем дали в близките няколко години ще получим бърнаут”, повдига завесата г-жа Маджид за казусите, които ще постави на вниманието на публиката. По думите й, в новия сезон на “Очи в очи” ще прозвучат историите на хора, преминали и спечелили битката с една от най-коварните болести на нашето съвремие - ракът. Думата ще бъде дадена и на водещи специалисти в психологията, диетологията и хирургията.

 

Жаси все още пази в тайна имената на своите гости за да не разваля изненадата, но издаде, че няколко от епизодите вече са записани и съвсем скоро ще видят бял свят.

 

“Това, което искам да Ви обещая е, че и в новия сезон на “Очи в очи” ще спазим нашето мото, което гласи “Стига с празните приказки”. Тук ще чуете и видите само важните неща”, не крие гордостта си водещата, на която екипът ни лично гостува по време на първите снимки от есенно-зимното издание.

 

В студиото с нас беше и новият талисман на предаването - великолепната, чисто бяла и пухкава котка на име Айя. Освен царствена и аристократична, тя носи белега на всички свои посестрими, които са се родили искрящо бели и с различен цвят очи. Котки с такава особеност нямат слух и са глухи, но за сметка на това са изключително гальовни, което прави Айя перфектният домакин и любимка на зрители и гости.

 

Какво още ще видим в новото издание на “Очи в очи” с Жасмин Маджид, предстои да разберем.

Видеото можете да видите ТУК.

Източник: kliuki.bg