Катето Евро вдигна свое парти след излизането от Къщата!

Катето Евро остана втора в шоуто на Биг Брадър Ол Старс. Звездата от „Оркестър без име” не остана за автър партито, което организираха продуцентите за съквартирантите. На него актрисата се завъртя за малко и изчезна. Тя не поздрави победителя Тодор Славков, както го сториха останалите. Повечето видяха в това злоба и завист към фаворита Малък Тошко.

Но в предаването на Гала „На кафе” Катето Евро обясни реакцията си с това, че е поискала да си отиде в родния си дом, отколкото да присъства на купона и да гледа едни и същи физиономии, които е гледала и е живяла цял месец. Катето Евро обясни, че живее в къщата си сама и нейните най-близки хора са напазарували, за да отпразнуват излизането й от дома. Тя предпочела да бъде с тях, отколкото да остане пак със старите муцуни.

[caption id="attachment_431862" align="alignright" width="300"]Катето Евро Катето Евро предпочете партито на близките си пред афтърпартито на звездите[/caption]

В родния си дом Катето Евро организира бебешко парти, на което присъстваха само най-близките й. Там беше съпругата на певеца Орлин Горанов-Валя и другата й голяма приятелка, актрисата Марта Вачкова. На тържеството в домашна обстановка присъстваха още снахата й Таня и брат й Александър със семейството си. Катето Евро почерпи с минерална вода, кола и вкусотии своите роднини и приятели.

Катето Евро беше един от силните играчи в Къщата на Биг Брадър Ол Старс. Тя се показа като грижовна и всеотдайна, а двете по-млади момичета Пламена и Калина бяха плътно до него. Конфликт избухна между Катето Евро и естрадната прима Петя Буюклиева, а актрисата заяви, че не иска да я среща извън къщата повече. Пред Гала тя обясни, че двете се движат в различни компании и всеки има право да си живее живота така, както намери за добре.