Жесток удар сполетя Славена Вътова и мъжа й Юлиян Цолов, които са напът да останат без най-важното - своя дом. Вчера, на 24 ноември, апартаментът им на улица "Оборище" в столицата, с който не спираха да парадират, е под запор. Официално!

Драма: Тежък удар за Славена Вътова, миската не знае на кой свят е! (шокиращи подробности + СНИМКИ)

Причината са сто бона, които Цолов дължи за него, но които не е изплатил и явно е нямал намерение да го направи. Жилището на семейството е купено с огромен кредит и е ипотекирано към банка, а както знаем, от много време насам джобът на Юлиян е скъсан, та съдран.

Въпросният, за да задоволява щенията на жена си, е задлъжнял на мнозина, а още повече са тези, които са пропищели от лъжите и измамите му през годините. Прославен е с навика си да взима и да не връща, докато жена му си вее байрака и се чуди с кого да му сложи рога.

Помним отлично как преди месеци Славена Вътова си паряса и дома, и мъжа, че и децата, за да хукне при любовника си Слави Василев, живеещ на няколко крачки от тях.

След като Слави бързо й се насити и й би шута, Юлиян я прибра обратно (с цялата си глупост), а Славена пак се взе за кралица. Тук обаче положението вече е сериозно, защото двамата са заплашени да останат без дом и то скоро, ако Цолов не се разплати и оправи бакиите си.