Саня Армутлиева се страхува Жана Бергендорф да не направи още една изцепка

След грандиозния скандал, в който се забърка Жана Бергендоф, Саня Армутлиева се опасява, че тя може да се издъни отново. Продуцентката постави изпълнителката под засилена охрана. Това стана ясно по време на концерта й в Бургас.

Въпреки грандиозния скандал, в който се забърка червенокосата певица, тя удържа на думата си и пя пред феновете си в морския гад. Само три дни преди събитието в Бургас, тя беше арестувана.

Причина за това откритата в дома й трева. Незнайно защо Жана Бергендорф беше освободена и срещу нея не е повдигнато обвинение, въпреки че забранената субстанция е била открита в дома й.

След грандиозния скандал победителката в Х-Фактор заяви единствено, че се чувства омерзена от случилото се и не е била арестувана, а просто отведена да даде показания.

Тъй като процудентката й се страхува от нов скандал около нея, е решила, че е по-добре да я постави под засилена охрана.

На концерта в морския град Жана се появи, заобиколена от 8 гарда, научи "Уикенд". Веднага след слизането от автомобила, тя беше заобиколена от журналисти. Но благодарение на гардовете й те не успяха да се доберат до нея.

Изпълнителката се появи облечена с прилепнала черна рокля и очила. Косата й беше сплетена на плитка, пише Хот арена.

[caption id="attachment_451763" align="alignright" width="215"]Жана Бергендорф Жана Бергендорф се движи с охрана[/caption]

Противно на очакванията, че скандалът покрай нея ще отблъсне феновете й, стана ясно, че те все още я обожават. Появата й предизвика невиждан фурор. Публиката, която се състоеше предимно от тийнейджъри, я аплодираше постоянно.

След скандала се увеличиха не само участията на червенокосата певица, но и хонорара й. Вместо досегашните 3 000 лева на участие, тя вече ще получава по 5 000 лева.

За летния сезон има 40 участия в най-известните нощни клубове в страната, което означава, че само за два месеца сметката й ще набъбне с най-малко 100 000 лева след приспадане на комисионната на продуцентите й.