Гала е на седмото небе от щастие, тъй като наесен дъщеря й Мари Будева ще я направи баба. Мари е в четвъртия месец от бременността си, но полът на бебето все още не е ясен. Водещата обаче силно се надява да е момиче, а и бъдещият баща Константин, който е син на Деляна Маринова, по-известна като Дждуджи, също иска дъщеря.

 

Мари и Тини, както го наричат най-близките му, са обвързани от ученическите си години. Двамата дори живеят под един покрив отдавна, а преди около година се сдобиха с просторен дом. Апартаментът им се намира в затворен жилищен комплекс в един от най-скъпите столични квартали. Приятелят на Будева произхожда от милионерско семейство, така че двойката е напълно осигурена финансово и може спокойно да посрещне новия член на семейството.

 

Наследницата на Гала, която е на 26 години и гаджето й, са почти на една възраст – той е малко по-голям и наближава 30-те. Затова и плановете им за дете започнали да идват на дневен ред и бременността на Мари вече е факт.

Гала твърди, че дъщеря й е заченала навръх рождения й ден – 13 февруари и в този ред на мисли й казала, че й е направила най-хубавия подарък.

Към днешна дата плевенчанката изпитва смесени чувства – освен, че е много щастлива, тя е и силно притеснена дали деветте месеца от бременността на дъщеря й ще преминат благополучно. За никого не е тайна, че Мари е единствена дъщеря и като такава Гала винаги е треперела над нея и не е давала и косъм да падне от главата й.

 

Преди време наследницата на тв водещата призна, че е набожна и в най-трудните моменти се уповава именно на Бог.

На пръв поглед Мари няма сериозни проблеми в живота си – връзката й с Константин се развива нормално, майка й я подкрепя в начинанията й… Но като всеки човек и Будева е преминала през по-трудни етапи като най-неприятните, са свързани със здравето й.

 

Преди време Мари сложи шина на единия си крак, който контузи при нелеп инцидент. „Тичах навън и се спънах в една ограда. Сега съм с шина. Трябва да съм обездвижена 30 дни и после сигурно ще се наложи да ходя на рехабилитация“, обясни тогава младата жена и добави, че става въпрос за скъсан менискус. Проблемите й с опорно-двигателния апарат обаче датират от по-ранен период. Като тийнейджърка тя страдала от рядка болест на ставите, заради която се подложила на сложна операция. По време на интервенцията хирурзите захванали тъканта на Мари със специални скоби, които да придържат раменната й става, така че да не излиза от гнездото си. Възстановяването на момичето не било леко и се наложило Гала да я обгрижва ежедневно, защото в продължение на месеци не можела да се движи нормално. В тези моменти наследницата на тв водещата започнала все по-често да се обръща към Бог и да се уповава на вярата си.

 

Гала многократно е признавала, че е силно привързана към дъщеря си и до ден-днешен трепери над нея. „Не знам аз на какво успях да я науча, но тя ме научи на най-важното – да

обичам безусловно, да прощавам безгранично и да се раздавам без остатък!“, споделяла е тв звездата.

 

57-годишната водеща няма против вече да е баба, даже именно тя насърчила дъщеря си да започне с опитите. Преди време плевенчанката много искаше да се сдобие с второ дете, но мъжът й Стефан Николов така и не прояви желание да я дари с такова. Ето че сега мечтата й за бебе в семейството най-сетне ще се сбъдне.

 

Емблематичната тв звезда сподели в ефир, че въпреки суетата, мисълта да бъде наричана „бабо“ изобщо не я плаши, дори напротив – радва я. Панелистът Дарин Ангелов обаче я засегна. „Най-много ми е жал за Стефан, защото сега ще си ляга до баба!“, изцепи се актьорът уж на шега. Гала се опита да се овладее, но си пролича, че никак не й е станало приятно от думите на колегата й.

„Аз ще съм баба на внучето си, не на Стефан“, отвърна рязко тя.

Източник: Уикенд