Ирина Флорин се задява с Астор

53-годишната изпълнителка на хита „Цвят лилав” Ирина Флорин, бе засечена в опасна близост с известен фокусник.

Очевидно Ирина Флорин за пореден път е залитнала по доста по-възрастен мъж от нея. Запознати посочват, че тя е склонила уморената си глава на рамото на фокусника Астор. Съседите на илюзиониста твърдят, че напоследък двамата все по-често биват забелязани заедно в столичния квартал „Лозенец”. Те разкриват, че Антраник Арабаджиян (по-известен с артистичния си псевдоним Астор) е построил хотел с ресторант именно в този квартал на столицата. Нямало как да не направи впечатление обаче, че именно певицата Ирина Флорин била най-честия гост в заведението на 71-годишния Астор.

[caption id="attachment_431223" align="alignright" width="300"]Ирина Флорин се задява с Астор Ирина Флорин се задява с Астор[/caption]

Изпълнителката често си поръчвала екзотични ястия, които били приготвени лично от готвача на Астор. Ирина Флорин и Астор често можели да бъдат забелязани да се разхождат из градинката в квартала, както и да пазаруват заедно. Това, което прави впечатление обаче е, че двамата се държали под ръка по време на обиколките из столицата, разказват очевидци. От обкръжението на Ирина Флорин издават, че това не е първата й връзка с кавалер, който е доста по-възрастен от нея. Припомняме, че преди време тя имаше интимни отношения с Кеворк Кеворкян, който е с около две десетилетия по-възрастен от нея. Този факт обаче не й попречи да заживее с него, макар и съжителството им да бе твърде кратко.

След раздялата си с Кеворк Кеворкян, Ирина Флорин дълго време не успя да му намери заместник. Очевидно обаче към днешна дата сърцето й е готово за нови подвизи на любовния небосклон и фокусникът Астор й се е видя подходящ за целта. Близки до арменеца разкриват, че той никога не се е жалвал от липса на внимание от страна на нежния пол. На тържеството по повод 67-мата си годишнина Астор се изфука, че се е „оборудвал” с масажистка, която е с четири десетилетия по-млада от него. Малко след това двамата се разделиха. Астор има зад гърба си един брак, от който има дъщеря. Освен това вече се радва и на внуци, пише vsekiden.com.