Някога Брад Пит и Джордж Клуни бяха едно от най-известните приятелства във филмавата индустрия, след като се сближиха на снимките на кинопоредицата „Бандата на Оушън“. Двамата отново са по-близки от всякога, но в изминалото десетилетие невинаги беше така. А причината се крие в една единствена личност – опаката Анджелина Джоли.

Разривът започна, когато Брад Пит не се появи на пищната венецианска сватба на Джордж Клуни с Амал през 2014 г., въпреки че беше сравнително близо, снимайки филм в Малта. Още тогава се понесе мълвата, че вече бившата на Брад – Анджелина, изобщо не харесвала Амал и приемала адвокатката по правата на човека като своя съперничка и конкурентка на фронта на благотворителността и грижите за бедните и онеправданите.

Шантавата Анджи добре осъзнавала, че въпреки статута си на суперзвезда, простее сериозно на фона на образованата и културна Амал. И по тази причина твърдо забранила на Брад Пит да контактува със семейство Клуни.

За щастие на феновете на Брад Пит и Джордж Клуни приятелството между двамата актьори се възроди и вече намери своя пристан не само в реалния живот, но и на екрана. Те заснеха поредната си обща лента „Вълци единаци“, чиято премиера беше на феста във Венеция. Там аверите се появиха с половинките си, като за Пит и новата му любима Инес де Рамон беше и официален дебют като двойка на червения килим.

Източник: „Уикенд“