От вилата си до язовир Искър се пуснаха Гала и Стефан Николов през уикенда. Май ще е по-точно ако кажем от вилата на Гала, защото де факто водещата е платила за строежа, за обзавеждането и за всичко по къщата, а нейният Стефчо просто се е събул и е влязъл. Всъщност това подобава на жените, но карай да върви...

Е, поне половинката на Гала й помага в работата по къщата и коси тревата в двора - и това е нещо... Блондинката пусна клипче, от което се чува звукът на електрическата косачка и аха да насочи обектива към Николов, Гала изписука:

"Ауу, ама ти защо си гол?! Хайде, няма да те снимам, ще те заобиколя така... ще хвана от по-височко"... На което мъжът й реагира с въпрос какво му има и не изглежда ли добре.

"Ама много си хубав, красив си", продължи да дудне Гала, без да се замисли, че е по-редно мъжът й да й прави четки и комплименти, а не тя на него и то публично.

"То и затова Стефчовият си вее байрака и се смята за цар около Гала. Защото тя не спира да го лигави, да го глези и да смята, че като е по-млад от нея, току-виж го изтървала. Абе, жена, къде ще ходи тоя без теб - пари ли има, връзки ли има, какво има... Но това някоя като оглупее от любов и става цирк", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com