Макар Берен Саат да не е от актрисите, които се скъсват от работа, тази есен ще й се наложи да си припомни какво е усилен труд. Тя вече е сключила договор за участие в минисериал, състоящ се от 4 серии, за който ще получи рекорден хонорар в размер на 15 млн. турски лири. До момента първенството за най-добро заплащане се държеше от Чаатай Улусой от „Огледален свят“, „Вътрешен човек“ и „Кварталът на богатите“, който прибира по 3.5 млн. лири за един епизод.

 

Берен не е участвала в теленовела от четири години, когато за последно игра в продукция на „Нетфликс“. Тъй като актрисата иска да прекарва повече време със съпруга си Кенан Доулу, който е популярен и заможен турски изпълнител, избягва да се претоварва с работа.

Припомняме, че през лятото двойката отбелязаха 10-годишнината от сватбата си на плажа в Бодрум. В деня на Оловната им сватба, двамата си обещаха да са още по-отдадени един на друг и да намират начини да преодоляват всички препятствия пред любовта им.

 

Макар, както вече стана ясно, двойката да са заедно от десетилетие, те все още нямат собствена рожба, но не са се отчаяли и продължават с опитите за създаване на поколение. През пролетта двамата бяха засечени в престижна клиника за асистирана репродукция в Истанбул.

 

Припомняме, че Доулу и екранната Фатмагюл от „Пепел от рози“, се залюбиха през 2012 г. и се сгодиха година по-късно, а след още една година вдигнаха и сватба. Венчавката им се състоя на 29 юли 2014 г. на плаж в Малибу.

 

Тази година семейството отбеляза и други две кръгли годишнини – Кенан стана на 50 в последния ден на май, а Берен навърши 40 през февруари.

Източник: Уикенд