Актьорът Кадир Доулу, който е съпруг на Неслихан Атагюл хлопна кепенците на продуцентската си компания „Алъм Япъм“. Причината за това действие е липсата на приходи, а трудовият колектив на фирмата го е дал на съд, тъй като служителите искали да получат солидни обезщетения и нямали никакво намерение да се отказват от претенциите си.

 

Запознати припомнят, че последният сериал, създаден от съпруга на Неслихан Атагюл, е бил пълен провал. Теленовелата „Компас на любовта“ не успяла да привлече интереса на турските зрители и била свалена от екран едва след седмия епизод.

Макар 42-годишният Кадир да е споходен от сериозни неприятности в бизнеса, не е помръкнал напълно заради задаващото се щастие в личния му живот. Той все още намира сили за усмивки, тъй като в личен план очакват първородната си рожба със съпругата му. Както вече стана ясно, Неслихан е бременно с момченце.

 

Звездата от „Листопад“, „Черна любов“ и „Дъщерята на посланика“ успя да зачене от съпруга си, макар и 8 години след брака им. До положителната развръзка се стигнало след инвитро процедура в клиника за асистирана репродукция в Маями, където екранната Наре Челеби бе почти цяла пролет. В крайна сметка янките успяха да се справят с детеродните й проблеми и й поставиха ембрион в матката.

 

Неслихан хлътна по Доулу през 2013 г. по време на съвместното им участие в теленовелата „Двете лица на Истанбул“, разказваща за изпепеляващата любовна история на мъж и жена от два коренно различни свята. Двойката вдигнаха бляскава сватба три години по-късно.

Източник: Уикенд