Заснети от папараци, докато пазаруват в столичен хипермаркет, бяха Светлана Гущерова и Християн Гущеров. Вече разбрахме, че двамата са посъдрали джоба и не се радват нито на прислуга, която да пазарува вместо тях, нито на шофьори, а си вършат всичко сами. При това облечени почти в дрипи, а не в скъпи марки, както претендираха.

Оставяме настрани и това, че блондинката шофираше очуканото Ауди, защото вероятно нейният Мечо е посръбнал от сутринта... Вниманието ни беше приковано най-вече в лицето и тялото на бившата плеймейтка, която определено не изглежда така, както по снимките си в мрежите.

Това забелязаха и повечето потребители в нета, останали шокирани от анорексичния й вид - на живо краката няма как да се замажат и загладят с фотошоп, нито да се прикрият стърчащите кокали... А за лицето...

За лицето няма какво друго да кажем, освен, че Гущерова е започнала да търпи пораженията от множеството пластични операции и интервенции, на които се е подлагала. Уж за хубост...

Все още млада, тя има видимо повехнала и отпусната кожа, особено в долната част на лицето. "Няма как да е иначе, защото кожата не може да бъде пълнена и разтягана безкрайно. Всичко е до време, а ако прекалиш, после заприличва на нищо", коментират запознати.

Източник: Crimesbg.com