Евгени Минчев разделил семейството на Юксел Кадриев

Разгневена от унижението, на което Николай Първанов, по-известен като Китаеца, бе подложен в Биг Брадър Ол Старс, половинката му Виолета направи неподозирани разкрития за паркетния лъв Евгени Минчев.

На първо място, тя подчерта, че думите на Евгени Минчев за половинката й са пълна измислица, допълвайки, че Ники Китаеца е 100%-ов мъж. По отношение на твърденията на паркетния лъв Евгени Минчев, че е била чистачка в жилището му, докато той имал интимни отношения с Китаеца, Виолета заяви, че паркетният лъв ще си понесе последствията от тази обида.

[caption id="attachment_431624" align="alignright" width="300"]Евгени Минчев разделил семейството на Юксел Кадриев Евгени Минчев разделил семейството на Юксел Кадриев[/caption]

Виолета уточни, че възнамерява да потърси съдебна отговорност на Евгени Минчев за обидните думи. Тя е възмутена, че човек като него, който има претенциите, че е от висшето общество може да падне толкоз ниско и да говори какви ли не гнусотии за хората.

Виолета хвърли изненадваща бомба с разкритието, което направи за Евгени Минчев. Тя посочи, че паркетният лъв се е превърнал в причина за раздялата на семейството на новинаря Юксел Кадриев. Половинката на Китаеца твърди, че водещият на централните новини по bTV се е разделил със съпругата си Бонка именно заради него. Законната съпруга на Николай Първанов обаче даде да се разбере, че при тях номера му няма да мине. Така и не стана ясно от думите й какво намекна за новинаря. Дали се опита завоалирано да потвърди мълвата, която се прокрадва от доста време насам, че Юксел Кадриев е от отсрещния бряг или че слухът за това е бил пуснат от Евгени Минчев, така и не става ясно, пише pik.bg.

Тази вечер предстои да стане ясно кой ще излезе като победител от къщата на Биг Брадър Ол Старс. Ники Китаеца, бе един от съквартирантите, който си призна в прав текст, че е в шоуто за наградата. Това се случи по време на мисията, в която той уж бе подложен на детектора на лъжата и си призна, че е изневерявал на Виолета и то няколко пъти.