Само дни след позорния финал на "Ергенът", в който Алек Младенов остави Магдалена Томова и Надежда Вишева да го чакат като мисирки в балните рокли, за да разберат, че ги е зарязал и е духнал с 200, Маги взриви мрежата.

Всички видяхме клипчето и снимките, които тя публикува и от които стана ясно, че е получила грандиозен подарък - мощен джип на баснословната цена от 800 бона. Вътре в джипа я чакаше букет червени рози и бели такива, оформени като буквата "М", а самото возило беше опаковано в червена панделка и балони...

Идилия и романтика, а?! Появиха се слухове, че Магито е забъсала богат дъртак на годините на баща й, който бил семеен с деца на нейната възраст и на когото тя пристанала. Е, това също никога не е изключено, но истината се оказа друга.

Близки до Томова разкриха, че тя е била толкова бясна и унижена от фиаското, което цяла България видя, че накарала семейството си да й помогне. И баща й, който също е доста заможен, просто помолил свой приятел за услуга. Джипът всъщност не е на Маги, а на въпросния авер, който го предоставил за кадрите и клипчето.

"Наели са фирма, която да украси колата и да направи всичко така, че да изглежда като романтичен подарък от мултимилионер, това е. А и ако не вярвате, гледайте интервюто с Маги в "Преди обед", където заяви, че е сама и дори не намекна за нова връзка", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com