Виктория Петрова е враждебно настроена към новата им колежка

Поредната интрига се заформи из коридорите на bTV.

Този път главните героини са водещите на новините – новото лице Лиляна Боянова и добре познатата ни Виктория Петрова. Оказва се, че именно Лиляна Боянова е жената, която е станала причина за раздялата на Виктория Петрова с бившия й съпруг Добромир, отбелязва на страниците си таблоидът в. „Всеки ден”.

Колеги на Виктория Петрова твърдят, че тя направо полудяла, когато разбрала за трансфера на Боянова в bTV. Запознати твърдят, че след като колежката й Ани Салич напусна медията и се присъедини към редиците на Нова тв, Виктория Петрова се направо се чувствала като примадона.

[caption id="attachment_407009" align="alignright" width="300"]В bTV се завихри нова интрига В bTV се завихри нова интрига[/caption]

Щастието й обаче трая твърде кратко, тъй като новата конкуренция, която се вля в редиците на bTV, никак не й се нравела.

Виктория Петрова едва успява да преглътне факта, че трябва да работи с жената, която развали семейството й. Обстановката в новинарския екип е доста обтегната и вероятно е въпрос на време да избухне поредния скандал. От кухнята на медията издават, че макар да е част от екипа на bTV новините от твърде кратко време, Боянова вече е успяла да всее сериозен смут. Служителите се наслаждават на интригата, заформила се между двете дами и никой от тях не смее да се намеси във враждата помежду им, пише pik.bg.

Припомняме, че от 26 април, централната новинарска емисия през уикенда се води от Лиляна Боянова и Иван Георгиев. През останалото време от седмицата те ще репортерстват за медията. Според резултатите от световната практика, най-добрия вариант е водещите на централните информационни емисии да са журналисти с доказан опит. Петков припомни, че през 2012 година, Иван Георгиев получи първата си голяма награда от фондация „Радостина Константинова”, която му бе връчена за поредицата разследвания, разобличили порочните схеми за манипулация на изборния процес.

Новият шеф на „Новини, актуални предавания и спорт” е категоричен, че Георгиев и Боянова са идеалният тандем, тъй като са млади, перспективни и талантливи журналисти. От понеделник до петък, новините ще ни представят добре познатите лица на медията – Виктория Петрова и Юксел Кадриев.