Елен Колева лъсна в скандална любовна афера с известен милионер

Щастието отново кацна на рамото на амбициозната актриса Елен Колева. Само месеци след като Сашо Майонезата я заряза, тя отново си намери спонсор. Красавицата има връзка с известен милионер, научи Хот арена.

Докато имаше връзка с Майонезата тя живееше като истинска принцеса. Той задоволяваше всичките й капризи и постоянно я глезеше. Милионерът й подсигури лукса и комфорта, за който винаги е мечтала. Елен Колева живее в просторен мезонет и караше лъскава кола.

Но след като милионерът я хвана в крачка, бързо я изхвърли не само от жилището си, но и от живота си. Последваха доста драматични мигове за актрисата. Тя загуби работата си в театъра. Майонезата не скри, че това е част от отмъщението му към невярната актриса.

Елен се прости не само със скъпите подаръци на бившия си любим, но и с всички материални придобивки, които си подсигуряваше благодарение на връзката си с него.

Красавицата от Монтана заживя в таванско помещение в центъра на столицата и вместо с лъскави лимузини, започна да се придвижва с таксита и автобуси.

Но ето, че лошите мигове вече са зад гърба й. От няколко седмици тя демонстрира завидни финансови възможности. Причината за това е новата й връзка.

[caption id="attachment_450464" align="alignright" width="300"]Елен Колева заби милионер Елен Колева заби милионер[/caption]

Красавицата успя да завърти главата на известен столичен бизнесмен. В момента тя има интимна връзка с един от най-богатите мъже в държавата.

Елен Колева отказва да разкрие неговата самоличност дори пред приятелките си. Причината за това е, че господинът е обвързан и не желае да се разчува за връзката им. Той е лудо влюбен в Елен и щедро й се отплаща за компанията.

Красавицата приема финансовата му подкрепа като жест, а не като пари, които получава срещу нежността си към господина, пише Хот арена.