Съпартийците на Деница Гаджева не могат да я познаят

Бременната Деница Гаджева се промени до неузнаваемост. Атакистката, която трябва да роди в началото на септември, се затвори в апартамента си в центъра на столицата. Заради жегата бъдещата майка е преценила, че е по-добре да стои у дома, за да не навреди на бебето си.

Съпартийката на Волен Сидеров е ограничила социалните си контакти до минимум. Тя вдига телефона си единствено на своя любим. Опърничавата атакистка е непознаваема.

Колегите й коментират, че откакто е разбрала, че е бременна, тя се е променила коренно. Станала е по-сдържана, не избухва толкова лесно и обмисля внимателно всяко свое действие.

Последният напрегнат ден за бременната Деница Гаджева беше в съдебната зала, когато свидетелства в защита на любимия си. Тогава тя не успя да сдържи емоциите си и се разплака.

Политическият лидер също е посъветвал любимата си да ограничи контактите си до минимум и да не се претоварва.

Волен Сидеров също се е променил много, откакто е разбрал, че ще става татко. 59-годишният политик не спира да се хвали, че става мъжки татко. В момента и той не се вълнува от случващото се в политиката и мисли единствено за щастливото събитие.

Двамата с Деница Гаджева са се съсредоточили единствено около подготовката на всичко необходимо за новия член от семейството им.

[caption id="attachment_452906" align="alignright" width="300"]Деница Гаджева Деница Гаджева не излиза от дома си[/caption]

Младата майка не желае в стаята на детето й да има много светещи и пеещи играчки и люлки. Тя иска единствено най-необходимото.

Деница не желае бебето им да е заобиколено от ненужни вещи и смята, че това, което е най-важно за него в първите месеци от живота му, е обичта на неговите родители.

Атакистката завила пред любимия си, че иска да отглеждат детето си скромно, а не да го глезят, пише "Всеки ден".