Дарина Павлова е фен на естетичните корекции

Суетата на Дарина Павлова няма граници. Мадам Мулти е готова на всичко, за да изглежда по-млада. Дори и да изтърпи неистови болки в името на красотата и перфектния външен вид.

Въпреки, че тя вече е на 51 години, може да се похвали с перфектни мерки и стегнати форми. Това милионерката дължи не на гена си, а на множеството пластични операции, които има.

Вдовицата на Илия Павлов е лягала под скалпела над 20 пъти. Тя има няколко естетически корекции на лицето, сред които два лифтинга, повдигане на веждите, уголемяване на устните и скулите.

Мадам Мулти е вманиачена в идеята да изглежда по-млада и не се страхува от подобни манипулации. Всичките те са й направени в най-престижните клиники по естетична хирургия в Италия.

Самата тя се похвали за поредната манипулация. Веселата вдовица, както я наричат, изтегли мазнинките от ханша и седалището.

[caption id="attachment_450857" align="alignright" width="300"]Дарина Павлова Дарина Павлова има над 20 пластични операции[/caption]

Тя се подложи за няколко месеца на зверски диети, но за съжаление резултатът не беше положителен. По време на снимките на "България търси талант", Дарина беше леко закръглена.

След като се убеди, че гладуването няма да й помогне да се отърве от излишните килограми, Дарина Павлова реши да се подложи на липосукция. Интервенцията е била извършена от най-големите светила в пластичната хирургия на Ботуша, научи "Всеки ден".

Методът, по който е била направена липосукцията, е иновативен и периодът за възстановяването след него е по-къс.

Дарина Павлова побърза да се похвали с новата си визия. В последно време тя публикува сами разголени фотоси, каквито не е пускала много отдавна.

Няма да как да не признаем, че изглежда много добре. Фигурата й е стройна и поддържана, няма виснала кожа, а бюстът й е стегнат и повдигнат.

Малко са дамите, които на 51 години, изглеждат по този начин, коментират приближени до милионерката.