Тийм мениджъра на „акулите“ Радостин Кишишев опитва да пробие в бизнеса, но се препъва в рекета на Митьо Очите

Новите предизвикателства пред Радостин Кишишев, който в момента тренира бургаския „Черноморец", са идеите му да развива ресторантьорски бизнес. Пред изданието „168 часа“ бившият капитан на „лъвовете“ споделя, че близо година време намеренията му да инвестира се препъват в рекета на известния несебърски бос Митьо Очите.

След близо двадесет години професионален футбол Радостин Кишишев опитва да продължи в нещо ново, сподели самият той в интервю преди време.

[caption id="attachment_404084" align="alignright" width="300"]Радостин Кишишев се препъва в рекета на Митьо Очите Радостин Кишишев се препъва в рекета на Митьо Очите[/caption]

За разлика от другите известни фигури в спорта, амбициозните планове на българския футболен ас, който изкара десет години в Премиършип, са да вложи своите изкарани с пот милиони от най-популярния спорт, не в чужбина, а в България.

Тази година Радостин Кишишев навършва 40 години и според него, това е само повод за равносметка. Както е известно, той понесе един жесток удар на Съдбата, когато преди 2 години съпругата му почина от рак. Жълти медии напоследък го ожениха набързо, но в това няма нищо вярно, разкри той. Наистина до него има човек, чиято съдба е много сходна, но е прибързано да се говори и коментира неговия личен живот. Все пак, животът е такъв, какъвто е и трябва да се живее, споделя футболистът, който засега се грижи сам за синовете си и тачи паметта на тяхната майка.

Същото упорство и находчивост, което проявяваше на терена, той сега влага в бизнеса. Според БЛИЦ Радостин Кишишев се е насочил към две доста известни заведения в своя роден град и едно в Созопол. За популярния в Бургас „Силвър клуб“ е била постигната договорка с наемателите, но собствениците на сградата вдигнали мизата и той в последния момент се отказва от обявения търг. Въпреки, че Кишишев разполага с големи за мащабите на България средства, да се искат милиони за едно помещение. Подобно е положението и с другите оферти в ресторантьорския бранш, които разглежда в момента. Независимо от откровения рекет, Радостин Кишишев е убеден, че трябва като българин да инвестира в страната си и в бъдещето на своите синове.