В най-скоро време наследникът на Иван Звездев ще го задмине в кулинарните умения, пророкуват от близкото му обкръжение. Още с прохождането си, малчуганът започнал да се интересува от готвене, а любимото му занимание било да върти копчетата на печката и да пуска съдомиялната, тъй като бил нисък и ръцете му стигали само дотам.

 

Когато поотраснал, пожелал родителят му да го въведе в тайните на готварството. Припомняме, че телевизионната звезда на Иван Звездев изгря преди 23 години в ефира на bTV, с предаването „Бон апети“.

Звездев е баща на трима наследници - Даниела, Димитър и Иван като последният е убеден, че един ден ще бъде не по-малко известен от родителя си и макар да е тийнейджър, веч„е прави видеа с манджите си.

Клиповете с кулинарните умения на Иван Звездев-младши се разпространяват в интернет кулинарната поредица „Кухнята на Звездев“, където показва как приготвя лесен козунак в домашна обстановка за радост на всички вечно заети домакини.

Момчето демонстрира завидни умения в разточването на тестото и сплитането в типичната оплетка за козунак. Онези, които са имали възможността да вкусят от произведенията на малкия пекар твърдят, че е по-иновативен в готвенето от баща си.

Източник: Уикенд