Робин Уилямс изпаднал в жестока депресия заради безпаричието

Робин Уилямс е избрал да сложи край на живота си заради проблеми с парите. Близки до починалия актьор издават, че в последните месеци той е имал сериозни финансови затруднения, които са задълбочили и без това постоянната му депресия. Звездата дори се опитвал да продаде ранчото си в Калифорния, за да припечели, но не успял да намери купувач.

[caption id="attachment_419195" align="alignright" width="300"]Финансови проблеми тласнали Робин Уилямс към края Финансови проблеми тласнали Робин Уилямс към края[/caption]

Нещо повече, запознати издават, че за да се справи с паричните проблеми, Робин Уилямс бил принуден да приема какви ли не предложения за филми и роли, които никак не му допадали. Това съвсем се отразило пагубно на чувствителната му натура и в крайна сметка обичаният комик е стигнал до крайното решение, научиха от Блясък, цитирани от kliuki.net.

Припомняме ви, че Робин Уилямс се самоуби в дома си в Калифорния тази неделя. В последните месеци актьорът се бореше с тежка депресия след като напусна центъра за рехабилитация, в който се лекуваше от проблемите си с алкохола и дрогата. Финансовите му проблеми обаче са му дошли в повече и той е взел тежкото решение сам да сложи край на живота си, с тъга споделят близките му.