Софи Маринова не спира да пуши и да пие, макар и бременна!

Софи Маринова не спира да парадира, че пак ще става майка. 39-годишната поп фолк дива Софи Маринова не е ходила при специалист, който категорично да потвърди, че ще ражда за втори път.

Ромската Лили Иванова не иска да каже името на бащата на второ си дете. Само казва, че е 21 годишен, здрав и красив и двамата се запознали в дискотека. После след флирта тя забременяла. Софи Маринова имала отдавна мерак да подари на сина си Лоренцо братче или сестриче и сега коледното желание на сина й се сбъднало. Тя нямала намерение да казва на биологичния баща и сама ще си отглежда сина или щерката.

[caption id="attachment_431272" align="alignright" width="300"]Софи Маринова Софи Маринова чака бебе, а не спира да пуши и да се налива[/caption]

Поп фолк фурията непрекъснато разказа, че връзката й с бащата на детето й не е сериозна и тя няма да поддържа контакт с него и след раждането на детето си. След запознанството и креватната еквалибристика, от което тя ще става за втори път майка повече не го е виждала и не се е чувала с него.

Единствено пази лика на младока в телефона си, където двамата са се щракнали за спомен. Селфито тя е показала на сина си и той много го е харесал. Софи Маринова казва също, че малко знае за него, но е доста сладък в лицето и не е бизнесмен, както е плъзналия слух из публичното пространство.

Но въпреки че твърди, че е бременна и то в началото, Софи Маринова не престава да пуши и да се налива с алкохол. Ромската перла все още не се е отказала от навиците си, а се държи не като бременна жена, която й я грижа за плода в нея. Все пак е обещала пред колежките си, че възнамерява да намали цигарите, тъй като пушенето няма да е добре за бъдещото й бебче.

Откакто се раздели с последния си мъж и доведен син на бившия си съпруг Дачо тя не е открила мъжа на сърцето си. Но пък ще си ражда второ дете, каквото било голямото й желание. Малко за по-нататък е оставила желанието си да намери подходящия мъж, с който и да създаде семейство. Сега на преден план била бременността й и последващото майчинство.