Никол Шерцингер чукна 39 години!

Популярната американска певица Никол Шерцингер стана на 39 години на 29 юни. Танцьорка, манекенка и певица тя показа удивителна форма и на този рожден ден. Смуглата красавица пусна няколко горещи снимки в социалната мрежа. [caption id="attachment_521534" align="aligncenter" width="172"]Никол Шерцингер Никол Шерцингер разгорещи всички на рождения си ден[/caption] На нито едно фото обаче любимата на Гришо Димитров не е с торта или да показва пищно парти. Но за всеки потребител на нета стана ясно,че певицата е празнувала наскоро. И под горещите й снимки веднага заваляха пожелания и коментари.

Но в мрежата се появи фото, на което Никол Шерцингер е прегърнала наш Гришо. Но на останалите фотоси тя е без гаджето си. За когото не се знае със сигурност дали още са заедно.

Но тя зарадва феновете си с други. И то е по-оскъдното облекло, с което се е пуснала горещата певица. Разголените й фотоси и дупето й нагорещиха мрежата и положителните коментира не закъсняха. Родената в Хонолулу, Хавайските острови изпълнителка е родена в не особено заможно семейство. Баща й е филипинец, а във вените на майка й тече наполовина украинска, наполовина хавайска кръв. Родителите й се развеждат, докато е още бебе. На 6 –годишна възраст се местят в Кентъки, заедно със сестра си, майка си и втория си баща. Той я осиновява и тя взима неговото име. На същите години Никол Шерцингер получава подарък лилав касетофон и дебютния албум на Уитни Хюстън. Който покорява музикалните класации през 1985 година. И това предопределя съдбата й. Никол Шерцингер има няколко горещи връзки. С Ник Хексъм има връзка две години, а с актьора Телън Ториево са заедно между 2005 и 2007 година. През 2007 година става гадже на световния шампион от Формула 1 Луис Хамилтън. Връзката им продължава три години, след което се разделят. После отново са заедно, точно месец преди раздялата си. Двамата решават да си дадат шанс точно на Св. Валентин. През ноември на следващата година пак се разделят. Но само половин година по-късно са отново заедно и дори говорят за брак и семейство. От есента на 2015 година Никол Шерцингер има връзка с българския тенисист Григор Димитров. Пазят я в тайна до началото на 2016 година. Но медиите успяват да ги засекат заедно. Оттогава до сега клюките около връзката им са различни-от брак и семейство до окончателна раздяла.