Мара Отварачката сцепи мрака с претенции и лиготии!

Мара Отварачката отново се изсили. Миньончето, което скоро ще стане г-жа Гущерова си е наумило, че няма да сложи по-малко от петдесет бона на себе си в деня на сватбата си. Чалгарката е заявила, че сватбената й рокля ще струва петдесет лона и нито лев по-малко. Решението й шокира всички нормални хора.

Мария най-после получи предложение от дългогодишното си гадже милионера Християн Гущеров да узаконят връзката си. Сватбата ще се случи първия месец след Нова година, но засега мястото на събитието не е напълно уточнено. Вариантите са тук с повече гости и по-бляскава церемония или в чужбина, като там изхвърлянията им ще бъдат по възможност по-скромни.

[caption id="attachment_431268" align="alignright" width="200"]Мара Отварачката Мара Отварачката шашна дори Гущеров с нечувани претенции[/caption]

Мария е била забелязана тези дни да обикаля из най-тузарските бутици в столицата и да си търси булчинска рокля. Явно това не се е случило, тъй като поп фолк дивата излезе от магазина без необходимата покупка. Родената в Стара Загора чалгарка е обикаляла магазините в компанията на своята майка и на кохорта от гардове.

Тя обаче е успяла да си накупи купища сватбени аксесоари, като за това е пръснала десет бона. Самата Мария се е похвалила, че си е харесала и купила сватбено бижу. Защото певицата се измъкна от шикозен магазин за бижута, като държеше в ръката си елегантна торбичка за бижута. Вероятно в него има скъпарско сватбено колие гадаят фейсбукарите.

Въпреки че бялата одежда, с която Мара Отварачка ще чуе марша на Менделсон още не е купена, всичко останало е вече готово. За което съвсем наскоро се похвали самата Мара.

Наскоро Мара Отварачката се похвали с последния си моден резир като кума на Гущеров-старши. Възрастният милионер се ожени за млада хубавица, а Мария бе поканена за кума на новото семейство. Певицата послушно и всеотдайно се превъплати в ролята си на кума на свекъра си, но отново сътвори гаф.

До ослепителната младоженка Мария се пънеше да изглежда елегантно с бялата си ризка. А огромните токове, на които се качи засилиха убеждението, че е едно недорасло дете, което се сили да изглежда на ниво, което никога няма да достигне.