Синът на Лютви Местан можел с часове да говори за атентатите в САЩ от 2001

Синът на Лютви Местан - Ервин, бил луд на тема теории на конспирацията. Младежът се интересувал от всичко, в което може да се съзре конспирация и което предизвиква спорове в световен мащаб и буквално гледал да изчете всичко, свързано с най-известните световни конспирации. Негови съученици от Американския колеж в София разказват, че синът на Лютви Местан бил в състояние да спори с часове на подобна тематика.

[caption id="attachment_411810" align="alignright" width="224"]Синът на Лютви Местан с майка си и баща си Синът на Лютви Местан с майка си и баща си[/caption]

Нещо повече, Ервин се превърнал в истински специалист по темата с атентатите срещу кулите-близнаци в Ню Йорк на 11 септември 2001 година. Съучениците му разказват още, че синът на Лютви Местан бил в състояние да постави под съмнение абсолютно всяко нещо. Това му спечелило прозвището "скептикът на класа", научиха от "24 часа".

Припомняме ви, че преди една седмица Ервин отпразнува абитуриентския си бал. Младежът завърши престижния Американски колеж в София, а на празника по случай завършването му бяха както гордите му родители Лютви и Ширин Местан, така и цял куп влиятелни лица от българския политически живот.

[gallery link="file" ids="411811,411812"]