Мениджърът на Лили Иванова й завещал солидно наследство

Примата на българската естрада Лили Иванова ще забогатее с още няколко милиона.

След смъртта на мениджъра й Стефан Зашев се понесе мълвата, че именно Лили Иванова наследява богатството му. Певицата бе смазана от вестта за кончината на мениджъра си и се зарече, че ще носи траур в продължение на 40 дни. Няколко дни след преживения шок тя все още не може да дойде на себе си.

[caption id="attachment_433338" align="alignright" width="282"]Мениджърът на Лили Иванова й завещал солидно наследство Мениджърът на Лили Иванова й завещал солидно наследство[/caption]

Припомняме, че Стефан Зашев се спомина на 2 януари. Той напусна този свят на 55-годишна възраст. Официалната версия за смъртта му е, че е бил покосен от инфаркт, при все че започнаха да се прокрадват подозрения, че кончината му е в резултат на прекомерната употреба на алкохол. Плъзнаха и още по-страшни слухове, в които се твърди, че мениджърът на Лили Иванова е бил болен от СПИН.

Певицата все още не може да повярва, че Стефан Зашев вече не е между живите. А и няма как да се случи при положение, че двамата изкарали заедно Коледа и тогава той изглеждал в цветущо здраве. Макар от смъртта на мениджъра на Лили Иванова да са минали вече няколко дни, все още не е ясно къде ще бъдат положени тленните му останки. Единият вариант е трупът му да бъде транспортиран до България при положение, че някой се реши да организира поклонението на родна земя. В противен случай тленните му останки ще бъдат положени в Белгия, където живее от години.

Приближени до специалиста по фирмени одити твърдят, че в банковите сметки на Стефан Зашев има повече от 3 милиона евро. Още толкоз мениджърът на Лили Иванова разпределил и в швейцарски банки. Обществена тайна е, че по време на прехода Стефан Зашев е успял да направи стабилен кеш с незаконна обмяна на валута. Запознати твърдят, че Лили Иванова била привикана на спешна среща с адвокатите на Зашев в Брюксел, за да обсъдят завещанието му, в което тя е посочена като наследник на апартамент в Белгия и 2 милиона евро.