Иван Ласкин твърди, че Алекс Сърчаджиева пие заедно с него

Актьорът Иван Ласкин скандализира обществото с признанията, които направи.

По всичко личи, че Иван Ласкин и половинката му Александра Сърчаджиева са го обърнали на битов алкохолизъм. Тази мълва се разпространява в актьорските среди вече втора седмица. Колегите на Алекс Сърчаджиева и съпругът й Иван Ласкин имат сериозни опасения, че двамата са започнали да си попийват редовно у дома. Причината за опасенията на по-близките му приятели сред колегите им е фактът, че напоследък и Иван Ласкин и Алекс се държат доста странно, пише столично издание. Освен това неотдавна актьорът потвърди, че половинката му Алекс Сърчаджиева е най-голямата му опора във всичко (в това число и на масата).

[caption id="attachment_431027" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин твърди, че Алекс Сърчаджиева пие заедно с него Иван Ласкин твърди, че Алекс Сърчаджиева пие заедно с него[/caption]

Иван Ласкин сравнява любовта им с Алекс като обичта между Илияна Раева и Наско Сираков. Той е категоричен, че досега Алекс не го е гонила от дома им заради пиянските изцепки и вярва, че не би го направила и занапред. Нещо повече – тя винаги била до него на масата и го подкрепяла. Приятелите им разкриват, че тревожната тенденция, която известната двойка е подхванала се потвърждава и от снимките, които публикуват в социалните мрежи. На един от фотосите, Иван Ласкин се е разголил до кръста, а Алекс Сърчаджиева се е дегизирала като рицар с меч, който е готов всеки момент да отсече главата на плюшено мече. Тези дни в мрежата изтече и още една снимка на Иван Ласкин и съпругата му Алекс Сърчаджиева.

На въпросния фотос се вижда, че Алекс и половинката й са се отдали на доста „интересни” забавления. Актрисата вее дръзко полата от ексцентричния й костюм и разголва някои части пред камерите. Вместо да се гневи, Иван Ласкин е в еуфория от видимо палавото й настроение и я насърчава с луд танц. По всичко личи, че идилията в семейството на актьорите е налице и двамата определено умеят да се забавляват като подклаждат настроението си с твърди напитки, пише pik.bg.