Феновете на прелестната Джесика Алба са в шок, че повече може да не я гледат на екран!

Холивудската красавица Джесика Алба е позагърбила киното. Тя се е обърнала с цялото си лице към компанията си за здравословно хранене. The Honest Company е оценена на един милиард долара. Хубавицата иска създадената от нея фирма да остане на двете й дъщери, които да я развият и да се занимават с този проспериращ бизнес. Джесика полага основите на компанията си преди две години, след което тя жъне главозамайващ успех.

Идеята на холивудската звезда била да създаде продукти от природата, които да влязат в домовете и станат начин на живот на хората. Тя се надява тези органични вещества да се използват от всички останали хора за техните домове, както и като продукти за разкрасяване.

[caption id="attachment_432728" align="alignright" width="300"]Джесика Алба Джесика Алба може вече да не се снима изобщо в киното[/caption]

Хубавицата иска щерките й Онър и Хенън да наследят след нея компанията. 33-годишната холивудска звезда е създала бизнеса за тях. Тя се надява след като пораснат, да я наследят. Ако обаче компанията не допада на двете й дъщери ,Джесика Алба иска да ги види като успешни предприемачки в друга сфера на бизнеса.

Джесика Алба е щастливо омъжена от шест години за съпруга си Кеш Уорън. Въпреки изкусителните си форми, родената в Калифорния брюнетка разкрива, че никога не би се снимала на кориците на списанията без дрехи. Тя винаги е споделяла наученото от майка й.

Родителката й казвала, че е отговорна и за хубавите, и за лошите неща в живота си и затова тя се е научила на отговорност още от невръстна възраст. Както и да бъде независима финансово. Затова Джесика Алба започнала да си изкарва джобните пари още на дванадесет години и оттогава тя е разбрала какво е истинската свобода.