Енджи Касабие удари джакпота с мъжа си от Ливан!

Енджи Касабие уцели шестица от тотото с брака си. Диетоложката на звездите има не само красив, но и много внимателен съпруг. Мистър Ливан вече е зарадвал половинката си с нова придобивка. [caption id="attachment_523052" align="aligncenter" width="260"]Енджи Касабие Енджи Касабие с мезонет на кралица[/caption] Тъй като неговата половинка не спира да снове между София и Бейрут, той решил да не се тревожи поне къде да има да спи. За да й е удобно и комфортно съпругът й взел решение да я изненада с луксозна покупка. Нейния Рабия й купил луксозен апартамент в супер тузарски квартал. Той пазарил мезонет в резиденция „Анастасия”.

Дори и дългогодишните жители на столицата признават, че това е една от най-луксозните сгради в София. Гледката била невероятна, доверяват новодомци.

В момента жилището на Енджи Касабие било с главата надолу, тъй като там текат строителни и довършителни дейности. Но ливанския хубавец оставил дизайна и подредбата в ръцете на прелестната си половинка. Той не се съмнявал в нейния превъзходен вкус, а тя не се притеснявала да си поръчва мебели, каквито й са по сърце. С Мистър Ливан диетоложката на звездите се омъжи миналия септември. Двойката имаше приказна сватба и то не една, а цели две на брой. Едната беше в родината им Ливан, а втората в столицата на Египет Кайро. Сватбените им тържества били вълшебни, а младоженците се обичат така, както в първия ден на запознанството си. Енджи Касабие загуби близначките си в началото на шестия месец, но съпруга й се стреми целия този кошмар да остане в миналото и не спира да радва любимата си. Луксозната придобивка е само една част от изненадите, които внимателния й мъж не спирал да й прави. Енджи работи ту в Бейрут, ту в София и сега вече поне няма да се тревожи за жилището си. В Бейрут младото семейство също поискало да си закупи собствено жилище. Само че били измамени от недобросъвестни брокери. И в момента текат съдебни дела, за да се докаже правотата им и да бъдат наказани виновниците. В столицата имотната сделка обаче минала по вода и вече красивата диетоложка се радва на новото си жилище. А Рабие няма да спре да изпълнява всяка нейна прищявка. Защото има тлъсти банкови сметки и то в чужбина, доверяват близки до семейството.