Индира разкри някои подробности за моделката

По време на снощния лайф епизод на екстремния риалити формат „Къртицата”, бившата участничка Индира Касимова разкри, че е хванала в лъжа моделката Бориса Тютюнджиева.

Тя заяви на всеослушание, че красавицата е излъгала с данните, написани в анкетната й карта. Документите на Бориса Тютюнджиева сочат, че е родена на 11 октомври, което означава, че е зодия Везни. В анкетната карта, която е попълнила за шоуто обаче, моделката е написала като рождена дата 11 януари, което автоматично променя зодията й на Козирог.

[caption id="attachment_404131" align="alignleft" width="300"]Има съмнения, че Бориса Тютюнджиева е Къртицата Има съмнения, че Бориса Тютюнджиева е Къртицата[/caption]

Ники Николов, който е редактор на „Къртицата” обаче побърза да се застрахова, заявявайки, че продукцията е такъв вид игра, в която са позволени лицемерие, интриги и всякакъв вид измами, което означава, че Бориса Тютюнджиева по никакъв начин не е нарушила правилата на играта.

В снощния епизод обаче моделката бе изловена в нова лъжа – бе припомнено за статията от 2011 година, в която Бориса твърди, че са били в един хотел с холивудската звезда Силвестър Сталоун. Само че преди няколко дни, когато се заканваше, че ще съди Емил Каменов, Бориса заяви, че никога не е виждала Роки (Силвестър Сталоун) на живо. Снощи пък Бориса твърдеше, че са били в кафенето на хотела, но разбира се на различни маси. Тя се опита да прикрие измамата като неколкократно попита какво значение има всичко това.

Случайно или умишлено обаче, от продукцията пропуснаха на излъчат видеото, което я уличава, че никога през живота си не е засичала на живо холивудската звезда. Всички тези факти според Индира навеждат на мисълта, че именно Бориса Тютюнджиева е Къртицата, пише pik.bg като се позовава на информация на HotArena.net.

Преди няколко дни стана ясно, че моделката е подписала договор с продуцентите на екстремния риалити формат съгласно, който нямат право да я показват без грим. Макар участничката, по която Борислав залитна доста сериозно да не е на възраст или със страшна визия, за момента натуралният вид на лицето й, остава в тайна.