Петя Буюклиева удари дъното с поредната си гавра с Катето Евро! Постъпката й е немислима!

Петя Буюклиева здраво захапа актрисата Катето Евро в къщата на Биг Брадър Ол Старс. Двете отдавна си разменяха стрели под кръста, въпреки привидния мир в Къщата. Но снощи естрадната прима реши да разкрие истинския си образ. Певицата няколко седмици стоически преглъщаше неприязненото отношение на останалите съквартиранти в къщата.

С привидно мило изражение и с дежурното „Обичам те” тя парираше всякакъв опит на конфронтация и конфликт от страна на останалите играчи. Единствен съюзник, който не каза и една лоша дума за нея си остана Татовия внук Тодор Славков. Какво говорят зад гърба й певицата разбра при една от мисиите на Биг Брадър.

[caption id="attachment_431264" align="alignright" width="300"]Петя Буюклиева Петя Буюклиева се държи немислимо за звезда като нея[/caption]

В стаята, където тя трябваше да брои колко пъти изскача логото на плазмата в стаята, Патя видя на видео какво говорят зад гърба й останалите от Къщата. Бясна, тя непрекъснато занимаваше с чутото Малък Тошко и морския мачо Христо Трифонов. Двамата мъже стоически издържаха вечното й мрънкане, оплакване и изобщо бърборене. От непрекъснатото й плямпане Катето Евро получи уплах и главоболие В Изповедалнята дори помоли Големия брат по някакъв начин да я накара дори за малко да млъкне.

Но точно на Никулден Петя Буюклиева реши да отмъсти на Катето Евро. Според нея тя е в основата на настройването на останалите към нея. Затова, докато останалите чакаха шараните да се изпекат, играха на разпознаване за известни хора.

Петя Буюклиева се намеси и попита дали ще познаят коя е тази жена. Тя разказа как въпросната дама е участвала в поредния купон и среднощен запой, и след като всички достатъчно се разгорещили, като преди това обърнали пет-шест питиета, тръгнали по улиците.

Известната дама, преди това моделка, си вдигала блузата и непрекъснато си показвала голия бюст. Никой не успя да познае коя е мистериозната персона, въпреки жокерите. Тогава в прав текст и директно Петя Буюклиева посочи Катето Евор и каза, че това е тя. След което заяви, че обявява война на останалите в Къщата.

Втрещена актрисата съобщи, че повече не я познава и дори не иска да говори с нея. Солидарни с Катето бяха и по-младите Калина Паскалева и Пламена. Трите отказаха по-късно да седнат на общата никулденска трапеза. Войната продължава и тази вечер.