Има ли проблеми със здравето Лора Крумова и какво се случва с нея - това се питат столичани, които вече на няколко пъти я засичат в коридорите на частна столична клиника. Мястото се намира на "Дондуков", а водещата е виждана напоследък там няколко пъти.

Според думите на очевидци, тя прави всичко възможно да не я разпознаят, но това няма как да се случи, защото е известно лице. Въпреки популярността си обаче, тя се държала изключително възпитано и културно, не пререждала, кротко чакала реда си и била много скромна.

Надяваме се, че Лора Крумова няма проблеми със здравето, а просто е решила да си направи по-обстойни медицински прегледи, защото преди време май го е удряла малко през просото. Тя ще навърши 45 години и явно е осъзнала, че профилактиката е важна.

Преди Лора е признавала само за тежки проблеми с хормоните, заради които не може да отслабне. Каквото и да прави, просто не й се получава - сваля за малко със зверски диети, но после хоп - теглото й се връща, че дори и двойно.

Крумова обаче е късметлийка с мъж като нейния Сотир, който е плътно до нея и си я обича такава, каквато е - и пухкава, и без пластични корекции, силикони, хиалурони и прочие. А и самата тя е казвала, че е против тях и няма да се прави на кифла.

Източник: Crimesbg.com