Пълна излагация се оказа новият телевизионен проект с участието на звездата от „Великолепният век: Кьосем“ Хюлия Авшар. Шоуто „Наречи ме звезда“, което е турска реплика на руското „Клуб на веселите и находчивите“, бе свалено от ефир след първите 3 епизода поради нисък зрителски интерес. В предаването 18 младежи и двойки разиграват скечове, а екранната Сафийе Султан ги оценява.

 Хюлия Авшар ще е юбилярка наесен – ще стане на 60 години на 8 октомври. Зад гърба си тя има десетина музикални албума и десетки роли във филми и сериали. Бивша Мис Турция, актрисата е преживяла 2 брака и два развода. От втория й съпруг е щерка й Зехра, която е красиво, но и много скромно момиче.

 След втория си брак Авшар не демонстрира публично нито една връзка с мъж. До преди години, когато папараците я хванала в ресторант в опасна близост с бизнесмена Джемл Гюзелджи.

Сафийе султан с фалстарт на тв шоу

Иначе последната връзка на Хюлия Авшар, която тя бе афиширила пред медийното пространство, бе бракът ѝ с Кая Чилингироулу. Двамата се разведоха още преди 12 години, като от тогава знаменитата артистка не е имала връзка с други мъже или поне - ги е пазила в тайна.

Източник: „Уикенд“