Азра Акън, която е позната у нас като дългогодишна интимна приятелка на красавеца Къванч Татлъту и звезда на турската сапунка „Дъждовно време“, провежда от сутрин до вечер интервюта с бавачки с намерение на избере най-подходящата жена, която да се грижи за бъдещото й отроче.

Красавицата е бременна в седмия месец с второто си чедо и иска още преди раждането да намери жена, която да й помага в отглеждането на бебето.

„За първата си рожба нямах нужда от асистентка, но сега ще съм майка на две деца и ще ми е трудно да се справям сама“ – сподели тя.

Бившата Мис Свят сключи брак с бизнесмена атакан Кору през 2017 г. Двамата си казаха „да“ на скромна, но очарователна церемония. Година по-късно им се роди син, когото кръстиха Демир. Днес момченцето е на 6 годинки и се срима в реклами.

Азра Акън и Османският Брад Пит били интимни в продължение на цели 11 години. В онзи период те ту се разделяли, ту се събирали. В турските арт среди се говори, че през 2009 г. Къванч предлагал брак на миската, но тя не му отговорила еднозначно. Отвърнала му, че й трябва време да обмисли офертата.

Обиден от увъртането й, актьорът от „Перла“ и „Ирония на съдбата“ се зарекъл никога повече да не изпада в подобна унизителна ситуация и да не моли жена за сватба. По-късно обаче нарушил клетвата си и поискал ръката на дизайнерката Башак Дизер.

Източник: „Уикенд“