Дори в 21 век единственият начин да се свържете с кънтри иконата Доли Партън е чрез факс. Докато останалата част от света отдавна премина към по-бързи форми на комуникация, като телефон, имейл или текстово съобщение, кралицата на кънтри музиката продължава да държи на факс машината си. И това важи дори и за най-близките й, които от години безуспешно я карат да остави остарялата технология.

Самата Доли Партън признава, че не се вписва много в този свят на имейли, есемеси и социални медийни платформи. В над 50-годишната си кариера звездата си е сътрудничила с много изпълнители и всички те до един са били принудени да се свързват с нея, използвайки добрия стар факс.

„Кени Роджърс много ме дразнеше за това. Казах му: Слуай, ако ми трябваш наистина, тогава ще ти пратя съобщение дори и с пощенски гълъб, стига да пожелая да те открия“ – казва Доли Партън.

Дори кръщелницата й Майли Сайръс получава съобщения от кънтри певицата по факса.

„Трябва да ходя до офиса на адвоката си, за да се свържа с нея, защото той е единственият друг човек, който все още има факс“ – обяснява Майли.

Източник: „Уикенд“