Известната турска актриса Хазал Кая вече не е в отбора на трезвениците, в който се подвизаваше допреди раждането на дъщеря си. В последните месеци звездата често е забелязвана с чаша в ръка по светски партита, а в началото на седмицата изпи 4 бутилки бяло вино с 3 приятелки. Женската компания купонясвала почти до зори, отбелязват турските медии.

Неотдавна Хазал Кая направи драстична промяна във външния си вид. Тя отряза дългата си коса и сега вратът й е открит и прическата й е на черта.

„Много се харесвам така, а и ми е някак по-леко. Чудя се защо по-рано не се офъках“ – коментира в Инстаграма си световноизвестната майка на две деца.

Макар от второта й бременност да измина повече от година, екранната Фериа от хитовата теленовела „Огледален свят“ все още не е влязла в топ форма. Ошишканото й тяло изисква прецизен подбор на облеклата, какъвто тя не прави, и често дрехите й са неподходящи да скриват тластинките й.

Хазал Кая е една от най-популярните и уважавани турски актриси в света, добре известна с активната си гражданска позиция. Неслучайно Фондът на ООН за населението я избра за свой официален представител в Турция.  Тя се омъжи за Али Атай през 2019 година и двамата са родители на син и дъщеря.

Източник: „Уикенд“