Достойнството на Дейвид Бекъм било ни повече, ни по-малко от размера на тракторен ауспух. Такова сравнение може да хрумне само на „куха лейка“ като Виктория Бекъм, която по пошлост прилича на най-долна простакеса от взето произволно гето по света. Естествено, тя прави „жестокото“ сравнение без ни най-малко да се смущава. Или пък да помисли за възпитателните си функции на родител. Но откъде толкова мозък у една второразрядна певачка от известна преди 30-ина години малоумна момичешка формация!

Покрай възродената история за аферата на Дейвид Бекъм с любовницата му Ребека Лус, сега на Виктория явно й е хрумнало да защити съпруга си, като възхвалява неговата мъжественост. Но, Господи, какво сравнение само. Да беше казала, че му е огромен като на магаре... А не да използва този агро-урбанистки стил на подобие.

Преди 15 години Дейвид Бекъм се появява в реклама на бельо на „Армани“ по тесни бели слипове. Оттогава Виктория не спира да се хвали с достойнството на своя мъж. Нейни са сакралните думи: „Всичко е негово! Органът му е като ауспух на трактор“ – изръси просташки спайската.

Малоумие: Виктория Бекъм сравни достойнството на мъжа си с тракторен ауспух!

Доколко твърденията й са истина, можем само да гадаем. Друго нещо обаче е факт – фотосът на Дейвид Бекъм по слипове е фаворит на милиони хомосексуалисти по света, които си разменят оригинални копия на хартия за стотици долари.

Източник: „Уикенд“