Титулярът в актьорския състав на сериала „Дяволското гърло“ Владо Карамазов пусна снимка с колеги от заведение във Велико Търново. От фотоса става ясно кои актьори са ангажирани във втория сезон на крими поредицата. Интересен факт е, че на снимката Карамазов е единственият участник в първия сезон, другите са нови попълнения.

За участието на Мариан Вълев-Куката вече се писа, а другите нови попълнения са Димо Алексиев, който нашумя от друг сериал – „Седем часа разлика“, Рая Пеева, спрягана за гадже на Явор Бахаров, която по принцип работи за Би Ти Ви, но сега по изключение е в сериал на Нова тв, както и колежката й Ирмена Чичикова, известна повече с участията си в киното.

Куката, Димо Алексиев и Рая Пеева превземат „Дяволското гърло“ 2

Сред новите попълнения е и нашумелият млад актьор Александър Тонев, който вече има театрална награда „Икар“ за участието си в „Дон Кихот“ – постановка на Пазарджишкия театър. Великолепната Теодора Духовникова отново влиза в ролята на профайлъра Мия Язова, която ще разплита сложни криминални драми. Работното заглавие на втория сезон засега е „Есента на демона“. Новите серии ще са готови през есента на 2023 година, а продуценти са Евтим Милошев и Любо Нейков.

Източник: „Уикенд“