Певицата Дара възбуди мъжките желания, като без свян показа гърдите си, напъхани в огромно деколте. Визията хвърли в захлас мъжете в последния епизод на „Гласът на България“, в който даровитата изпълнителка развя огромните си бомби и отново направи актуална дискусията има ли варненката силикон в пазвата, или не. Опитното око, разбира се, залага на първото твърдение, докато Дара, кой знае защо, яростно отрича интервенция на гърдите си.

Напоследък Дара се е разхубавила за радост на феновете си и за потрес на колежките й в бранша. Не е трудно да се досетим, че освежените хормони в тялото на 24-годишната изпълнителка от Варна се дължат на нова любов. Вече не е тайна, че варненката има нов приятел до себе си в лицето на фармаколога Ервин Иванов. Неговата официална „промоция“ беше през лятото, когато Дара го представи по време на пътуване в Холандия.

Дара ни шашна с огромните бомби

Явно новият приятел на Дара не я ревнува особено, защото освен с разголена визия отраканата варненка открито флиртува с по-младите и симпатични мъже участници в музикалния формат. Видно е, че това дразни най-вече колежката й Галена, която също минава за „лачена чанта“, макар и понатрупала годинки. Макар че се старае да прикрива женската си ревност, чалгаджийката тушира завистта си към по-младата, красива, пък и талантлива Дара.

Засега може да се каже, че варненката е извадила тежката артилерия и стреля повече от успешно с големите си бомби...

Източник: „Уикенд“