Кейт Мидълтън може да се поздрави, че е напълно здрава, след битката с онкологично заболяване, но болестта остави непоправими следи върху живота й. Затова принцесата на Уелс преди дни не успя да скрие колко е състарена, след като се появи на предната седалка на кралски джип. Двамата с принц Уилям планираха да посетят поредно събитие, но принцесата изглеждаше видимо притеснена и състарена.

Отпаднала, с изтощено лице, много слаба и с бръчки, Кейт изненада феновете си. Въпреки че тя се възстановява, не може да се каже, че се е справила напълно с последствията.

"Болестта остави незаличими следи у мен, както и в цялото ми семейство. Беше твърде болезнено да се справим с всички предизвикателства", казва Катрин. Принцесата сподели, че много се е страхувала за близките си и най-вече за децата си. Имахме добри и лоши дни. Беше сложен момент за нас", казва още тя.

Кейт обаче успя да се пребори със заболяването си и призна, че семейството й е помогнало да продължи напред. "Щастлива съм", казва тя и споделя, че продължава да се бори за други жени в нейното положение.

Никой не знае каква е формата на болестта, но е факт, че Катрин успя да се справи след продължително и тежко лечение. Принцесата обаче казва, че не смята живота си за приключил след това, а само, че е отворила нова глава от него. "Ценя по различен начин всеки нов ден", категорична е Кейт. И споделя, че на първо място вече са децата й, както и близките й, докато всичко останало оставя на заден план.