Докато западните и родни служби разплитат една от най-големите крипто афери за последното десетилетие, виновникът руски олигарси и арабски терористи да перат пари през пирамидата Nexo – босът й Антони Тренчев избяга в Канада заедно с жена си - бившата компаньонка на богати мъже Ваня Пенева и малката им дъщеричка. Там измамникът е намерил хитър начин да се сдобие с Канадски паспорт за да остане недосегаем за родното и европейско правосъдие.

 Позор! Ето къде харчи крадените пари крипто боса Антони Тренчев! Измамникът избяга с миската Ваня Пенева в КанадаПозор! Ето къде харчи крадените пари крипто боса Антони Тренчев! Измамникът избяга с миската Ваня Пенева в Канада - Снимка 2

Позор! Ето къде харчи крадените пари крипто боса Антони Тренчев! Измамникът избяга с миската Ваня Пенева в Канада - Снимка 3

Носителка на короната на "Мис България", Ваня Пенева, всеки момент очаква второто си дете от Тренчев, което ще е момиче. Те избраха да останат в Канада до неговото раждане, за да получат документи за детето, а и те да вземат в последствие лесно Канадски паспорт.

Близки до миската издават, че тя не изпитвала трудности преди раждането на детето, защото разполага с детегледачка, която е плътно със семейството им помага с гледането на малката им дъщеря Никол (3 г.). Единственото неудобство е, че наследницата на мръсните пари от Nexo е трябвало да прекъсне детска градина до раждането на малката й сестричка.

От най-близки на миската знаем, че тя е имала големи трудности със забременяването, като и първото и второто дете са заченати чрез инвитро. От хормоналното лечение, за постигане на успешен инвитро опит, Ваня Пенева качва по 20 кг. и за двете си бременности. Тренчев държи личния им живот в неведение за медиите и не разрешава на миската да публикува нищо свързано със семейството им.

Ваня Пенева и крипто фараона са официално вече женени. Но грандиозното тържество се очаква през лятото на 2024 г.

Позор! Ето къде харчи крадените пари крипто боса Антони Тренчев! Измамникът избяга с миската Ваня Пенева в Канада - Снимка 4

 Позор! Ето къде харчи крадените пари крипто боса Антони Тренчев! Измамникът избяга с миската Ваня Пенева в Канада - Снимка 5

 

Позор! Ето къде харчи крадените пари крипто боса Антони Тренчев! Измамникът избяга с миската Ваня Пенева в Канада - Снимка 6

Нямат търпение да се приберат в тузарското си имение на Лазурния бряг веднага след раждането на детето и оправяне на документите му.

Близки на миската разказват как е успяла с дългогодишно търпение да промени Ален Делона на политиката, крипто боса на България и най-желания плейбой и да го превърне в послушник, който го водят за носа. Тя следи всяка негова стъпка из късо, а той трепери за нейното щастие.

Известно е, че най-голямата слабост на Тренчев е майка му, която е била непрекъснат спътник в неговия живот и не се е откъсвала от младото семейство. Но Ваня е успяла да извоюва съпруга си от майка му. Въпреки това Илияна Алипиева не е повлияна дълбоко от тази промяна в сина си, защото намира нов спътник в живота си – млад партньор, приличащ досущ на сина й, Тренчев.

Така докато правителството се чуди как да върже бюджета, а изнемогващите от мизерия пенсионери останаха без коледни добавки, един международен аферист, държанката му и палавата му майка се къпят в лукс, чудейки се къде да си изхарчат мръсните печалби, коментират възмутени граждани в мрежата.

Източник: crimesbg.com