Станимир Гъмов е затънал в дългове, едвам свързва двата краяСтанимир Гъмов се е покрил от кредиторите си

Станимир Гъмов е завлякъл с пари поне десетина души. Актьорът е затънал в дългове и буквално едва свързва двата края, издават хора от гилдията. Звездата от "Етажна собственост" се чудел как да покрива месечните си сметки и е взел пари на заем от доста хора. Това разкриват негови познати, които се чудят как да си вземат парите обратно.

[caption id="attachment_430980" align="alignright" width="300"]Станимир Гъмов я закъса за пари Станимир Гъмов я закъса за пари[/caption]

Това обаче се оказва доста трудно, тъй като актьорът буквално се е покрил и не може да бъде открит. Един от най-близките приятели на Станимир Гъмов също се оплака, че той му дължи не малка сума пари. "Израснали сме заедно, не вярвах, че може да постъпи така", разочарован е аверът на звездата, пожелал анонимност. Запознати твърдят, че въпросният мъж не е единственият, който е изгърмял със сума от порядъка на 50-100 лева, че и нагоре.

Станимир Гъмов имал и безотказна тактика, която действала винаги. Актьорът свалял различни жени, от които в последствие искал пари, научиха от БЛИЦ. След което потъвал вдън земя. Хора от гилдията разкриват, че звездата от Стара Загора имал сериозен проблем със слабостта си към купоните, покрай които изпивал хонорарите, припечелени от работата и участията си.

Така, въпреки, че не може да се оплаче от липса на ангажименти, Гъмов едвам се справял със сметките. "Ако можеше, щеше всеки ден да е по заведенията и да пие. Това обаче не му е по джоба", коментират хора, запознати със слабостите на актьора. Които потвърждават слуха, че той дължи пари на минимум десетина души, които вече са го отписали като приятел.