Скандално разкритие за Жасмина Тошкова излезе наяве

Очарователната асистентка на Румен Луканов - Жасмина Тошкова разорила бившия си. Преди да срещне мъжа, от когото роди дете, амбициозната бургазлийка имаше връзка с бизнесмена Марио Петров.

Знойната красавица докара известния бос на "Стъклен свят" до просешка тояга, научи Хот арена. Запознати разкриха, че тя е отговорна за фалита му. Бизнесменът бил лудо влюбен в красавицата и задоволявал всичките й капризи.

Възползвайки се от слабостта му към красивите жени, Жаси от "Сделка или не" успяла да му измъкне цяло състояние. Фалитът на фирмата на Петров е вече факт.

Запознати коментират, че красавицата го зарязала след като разбрала за финансовите му проблеми. Жаси го замени с по-богат и с по-млад мъж от него, от когото дори роди дете.

Синът й вече е на една годинка и именно неговата поява стана причината за оттеглянето й от "Сделка или не".

Красавицата няма намерение да се завърне скоро в Нова тв. Единственото предложение, на което не би устояла, е работата като тв водеща. Тя отдавна мечтае за подобна позиция и би се върнала в телевизията само заради това. Още повече, че сега на Жаси не й се налага да работи, тъй като нейният съпруг може да й осигури високия стандарт на живот, за който винаги е мечтала.

[caption id="attachment_450274" align="alignright" width="300"]Жасмина Тошкова Жасмина Тошкова разорила бившия си[/caption]

Красавицата не крие, че според нея Румен Луканов не е най-подходящият водещ на предаването. Тя е убедена, че би се справила много по-добре от него, тъй като има чувство за хумор.

Очарователната блондинка споделила пред свои приятелки, че двамата с Румен не се разбират, научи Клюки.бг. Причината за това е, че той няколко пъти се опитал да я прелъсти и след като се уверил, че тя е непреклонна и между тях няма да се случи нищо, тв водещият започнал да се заяжда с нея.

Красавицата заяви, че не иска да съди никого за поведението му. Въпреки това тя не одобрява начина, по който Румен Луканов се държи не само с нея, но и с участничките в шоуто.