Приятелят на хубавата Валя от Бургас потресе опечалените й приятели

Докато прокуратурата все още разследва причините за мистериозната смърт на хубавата Валя от Бургас, приятелят й купонясва с пълна сила. Опечалени приятели на трагично загиналата медицинска сестра сигнализират пред ПИК, че гаджето й се забавлява и вече дори не се сеща за нея. Валентин Георгиев стана рокер. Младият мъж постоянно качва свои снимки във Фейсбук, на които позира със широка усмивка.

Разследването за смъртта Валя от Бургас все още продължава. Въпреки, че в момента е отпускарския сезон, прокуратурата в Бургас продължава работата си по случая. До месец главният прокурор в морския град трябва да се произнесе.

[caption id="attachment_418109" align="alignright" width="300"] Валя от Бургас Приятелят на Валя от Бургас купонясва с пълна сила[/caption]

Намесата на Валентин Георгиев в разследването за смъртта на хубавата Валя все още буди подозрения. Според разследващите сигналът за изчезването на Валентина Иванова е бил подаден некоректно и намесата на нейния приятел е довела до забавяне на разследването, както и поемането му в неправилна посока.

Още преди тялото на хубавата Валя от Бургас  да бъде открито, полицията излезе с официално становище по случая, съобщавайки, че става въпрос за самоубийство. Още тогава прокуратурата не прие тази версия. Покрито в мистерия остава и отстраняването на Милен Димитров (шеф на полицията в Бургас) от поста му, пише ПИК.

Тялото на хубавата Валя от Бургас, която изчезна на 15 април, беше открито на 19 май, изхвърлено на морския бряг.