Биг Брадър все повече кара зрителите да се съмняват, че е нагласенБиг Брадър ще бъде спечелен от Тодор Славков, въпреки пиянските му изцепки

Биг Брадър за пореден сезон накара зрителите да сее съмняват, че е нагласен. Голяма част от феновете са убедени, че и този сезон риалити форматът е нагласен и победителят в него е решен още преди началото на шоуто. И неговото име е Тодор Славков. Повод за съмнението на феновете стана фактът, че вече няколко пъти Малък Тошко буквално разбива останалите съквартиранти с вота, който получава от зрителите. Въпреки грозните пиянски изцепки от негова страна, на които хората пред малкия екран станаха свидетели.

[caption id="attachment_431467" align="alignleft" width="300"]Тодор Славков ще спечели Биг Брадър Тодор Славков ще спечели Биг Брадър[/caption]

Върхът беше когато внукът на Тодор Живков си развя най-интимните части пред очите на всичките си съквартиранти, под влияние на алкохола. Въпреки това обаче зрителите съмнително продължават да го подкрепят. Така че като нищо Славков да си тръгне с голямата награда от Биг Брадър - джип последен модел.

Според голяма част от хората не е нормално Малък Тошко да кърка от сутринта и въпреки това хората да го харесват и да гласуват за него, предават от vsekiden.com. Запознати издават, че е невъзможно след толкова изцепки синът на Иван Славков да се радва на над 50% зрителска подкрепа. "Нищо чудно всичко да е нагласено. И Малък Тошко да е влязъл в Биг Брадър единствено с уговорката, че той ще стане победител", коментират онлайн потребителите.

И тъй като продуцентите не са искали да се лишат от шоуто, което прави той само с присъствието си, са се съгласили набързо със сделката. В същото време спекулациите за здравословното му състояние не спират. Хората все по-често коментират, че Тодор Славков страда от цироза заради годините прекаляване с алкохола. И точно заради това е отслабнал толкова рязко.