Николай Бареков показа наследника си във фейсбук

Преди няколко седмици проплака вторият син на Николай Бареков. Майка на отрочето на политическия лидер е неговата съпартийка Мария Календерска. Фаталната красавица нашумя с участието си в "Съвайвър". За пръв път Николай Бареков показа сина си. Той публикува във фейсбук снимка, на която държи в ръце малкото момченце.

Щастливият баща написа, че щастието е неописуемо и благодари на своята любима, че го е накарала отново да изживее това щастие. Той заяви, че сега, когато държи в обятията си малкия Алекс е по-решен от всякога да се бори не само за неговото щастие, но и за щастието на всички български деца. Николай Бареков е  категоричен, че всички деца на България заслужават едно по-добро бъдеще, пише БЛИЦ.

[caption id="attachment_418906" align="aligncenter" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков заяви, че ще се бори за бъдещето на българските деца[/caption]

Лидерът на "България без цензура" има още един син от законната си съпруга Евгения. В момента двамата се развежда. Веднага след като Мария Календерска го дари със син, Николай Бареков подаде молба за развод.

Наскоро в медийното пространство тръгна слух, че евродепутатът има връзка с красавицата Ингрид, която се бори за короната на "Мис България". Блондинката дори публикуваха фотоси във Фейсбук, чрез които успя да породи съмнения, че мъжът до нея е Николай Бареков. Според слуховете Николай Бареков е уредил новата си любима не само с висок пост, но и постоянно я глези в скъпи курорти.

[caption id="attachment_418907" align="aligncenter" width="208"]Николай Бареков Николай Бареков показа наследника си[/caption]