Лили Иванова е обсебена от манията си да е заобиколена от скъпи вещи

Публична тайна е, че Лили Иванова е най-суетната светска персона. Показателен за това е фактът, че тя е готова на всичко да запази младостта си.

Примата стриктно спазва строг хранителен режим и не си позволява да се отпусне. Всяка сутрин тя изпива на гладно чаша топла вода. Доказано е, че именно топлата вода е най-мощното средство за премахване на токсините от организма.

Лили Иванова лично се е убедила в това. Примата не пести по отношение на храна и козметика и се стреми винаги да си доставя най-скъпите и качествени продукти.

Тя купува храна единствено от био магазини и следи стриктно за произхода и качеството на продуктите, с които се приготвя храната й.

Не по-малко претенциозна е по отношение на своето облекло. Въпреки преклонната си възраст тя държи да бъде в крак с модата и винаги залага на дрехи за млади и стройни жени. Изпълнителката е почитателка на прилепнали дънки и топове и на обувки с висок ток.

За поредния си каприз тя пръсна 5 000 лева. Лили Иванова е броила сумата за чифт обувки. Примата буквално се влюбила в тях от пръв поглед. Тъй като държи винаги да бъде в крак с модата, тя пазарува единствено от новите колекции на световни брандове.

Моделът, който много скоро ще има в гардероба си, е на световноизвестната марка "Баленсиага". Изпълнителката на "Детелини" го харесала в интернет и побързала да го поръча. Моделът е от последната колекция на гиганта и струва 2300 евро.

И този път примата на изневери на стила си. Обувките са с висок ток и каиши в синьо и червено. Тя очаква с нетърпение да получи новите си обувки. Вероятно ще се появи с тях на някой от концертите си, пише ПИК.