Крисия сложи в малкия си джоб дори Лили Иванова

Малката Крисия е най-скъпоплатената певица у нас. Гласовитата разградчанка трупа солидни суми в банковата си сметка. Тя получа почти, колкото взима и Лили Иванова на участие - 15 000 лева.

Интересът към нея расте и това е причината за високия й хонорар. Талантливото момиченце ще се изяви и на детската Евровизия в Малта. Жребий определи, че тя ще излезе първа на сцената. Според екипа на Дългия това е добър знак.

Освен на престижния конкурс, тя ще се изяви и на грандиозния концерт, който подготвя Слави Трифонов тази есен. По повод събитието двамата ще запишат дуетно парче. Крисия ще участва и в подбора на певица, която да представи страната ни на Евровизия.

За това също ще прибере не малка сума. Въпреки финансовите си възможности, тя не парадира с това. Облагодетелствани от това са и останалите членове на семейството - двете й сестри, както и нейните родители.

Преди важните участия на 11-годишната певица семейството й ще почива в петзвезден хотел в Албена. Почивката е подарък от фен на Крисия, който притежава луксозен хотелски комплекс в курорта.

[caption id="attachment_454611" align="alignright" width="300"] Крисия Крисия с хонорар от 15 000 лева[/caption]

Малката певица инвестира спечеленото в тоалети, образование и почивки. В гардероба си тя има само маркови тоалети. Докато преди дрехите й за сценични изяви са били дело на кварталната шивачка, сега в гардероба си чаровната разградчанка има единствено маркови тоалети, струващи стотици левове.

Новата й визия не остана незабелязана от съгражданите й, които коментират, че тя носи дрехи и обувки, които не се продават в магазините в Разград.

Малката певица вече носи само маркови обувки, чифт от които струва най-малко 500 лева.

Заради ангажиментите, които има, първия срок на учебната година, тя ще разчита на частни учители, които ще й помогнат да навакса с материала в училище, пише ПИК.