Ирина Тенчева изпадна в тежка депресия

Ирина Тенчева е на ръба. Блондинката все още не може да приеме факта, че е загубила работата си. Тв водещата преживява изключително тежък период. Тя постоянно мислела какво да направи, за да се завърне триумфално в национален ефир.

[caption id="attachment_420972" align="alignright" width="300"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева изпадна в тежка депресия[/caption]

Ирина Тенчева не може да се приеме факта, че вече не е част от екипа на ТВ7. Любимата на Иван Христов до такава степен била свикнала с медийния си образ, че не можела да си представи ежедневието си без медийни изяви. Приятелки на Ирина Тенчева разкриха пред "Всеки ден", че денонощно мисълта й е ангажирана с планове за завръщане в ефир.

Блондинката постоянно говорела колко много е постигнала в кариерата си и, че професията й за нея е призвание. В компанията на своите дружки Ирина Тенчева постоянно се самоизтъквала. За случилото се с нея тя обвинявала единствено ТВ7. Половинката на продуцента постоянно повтаряла, че ако е била в друга по-гледана телевизия от ТВ7, е щяла да има в пъти по-висок рейтинг, надминаващ дори гледаемостта на новините, пише Хот арена.

Все още не е ясно какво ще се случи с ТВ7. След кризата с КТБ, телевизията остави служителите си без заплати. Смени се дори ръководството на медията.

Продукциите на Иван и Андрей, които са с най-висок рейтинг в ТВ7, също остават с неясна съдба.

Дали Ирина Тенчева ще успее да се докаже в друга телевизия, предстои да разберем.