Елена Петрова изнуди гръцкия милионер за супер ремонт

Актрисата Елена Петрова си живее като царица – пише „Уикенд”. Макар от няколко години да не е пълноправна съпруга на гръцкия милионер Аристотелис Фотилас заради връзката си с тв оператор, звездата от „Стъклен дом” продължава да го дере за висока издръжка. Грижите, които богатият грък полагал за актрисата, стигнали дотам, че наскоро къдрокосата красавица се похвалила със скъп ремонт на дома си – отбелязва изданието. Откакто преди 5 години изневери на мъжа си, Елена Петрова доста помизерства. Актрисата избра любовта пред лукса в лицето на оператора Светлин и с това скъса с всички привилегии. Младокът не успя да й осигури висок жизнен стандарт, с който брюнетката свикна откакто стана звезда. Затова пък дори с много по-малко пари в джоба си, Елена сияеше от щастие.

[caption id="attachment_433846" align="alignleft" width="300"]Елена Петрова избра любовта пред лукса Елена Петрова избра любовта пред лукса[/caption]

От известно време насам обаче ситуацията около актрисата коренно се е променила. Вместо да води студена война с мъжа си, Елена Петрова се е съсредоточила върху мисията си да го накара да плаща възможно най-много за привилегията да има деца от нея. На практика близнаците й от милионера – дъщеря й Изабела и синът й Александър, са се превърнали в нейната печалба от лотарията. Заради тях актрисата успяла да изкопчи от мъжа си сума, с която да ремонтира старото си жилище. Нововъведенията били толкова много и луксозни, че с тях къщата й вече удряла 1 милион лева. Естествено, този имот бил изцяло на името на Елена Петрова, която си го кътала като пенсионен фонд в случай, че богаташът я отсвири и спре да покрива разходите й – коментира изданието. Засега обаче актрисата може да е спокойна, че капризите й няма да останат непосрещнати. За това има голяма роля фактът, че гръцкият й съпруг е баща на двете й деца. Хлапетата са вече на 7 години и официално Елена е тази, която има правото да се разпорежда с възпитанието им.