Пръстенът на Мара Отварачката намирисва на менте на „Картие”

Разкритието прави „Уикенд”, като пише, че Християн Гущеров е минал по тънката лайсна при избора на бижута за брачния си съюз с Мария, известна като Мара Отварачката. Макар сватбеното събитие да бе афиширано като най-скъпата сватба в цялата история на чалгата у нас, оказа се, че и милионерът е спестил по някои пера от финансовия си разчет – коментира изданието. Така например младият Гущеров се е стиснал доста при покупката на пръстена, с който преди 3 месеца предложи на своята любима да му стане съпруга. Годежното бижу, макар по думите на Мара Отварачката в него да е инкрустиран скъп диамант, било изработено от българско ателие за бижута. Фактът, че пръстенът не е марков, никак не се понравил на капризната Мария, издават от най-близкото й обкръжение.

[caption id="attachment_435198" align="alignleft" width="300"]Пищната сватба на Мария и Гущеров Пищната сватба на Мария и Гущеров[/caption]

Заради това певицата не се накичи със златната дрънкулка веднага, оправдавайки се, че е върната за поправка, уж за стесняване. Госпожа Гущерова все пак приела бижуто, за да не обиди своя любим и не дай си боже той да се отметне от предложението си за брак. Направила обаче красноречив намек на съпруга си, тогава все още годеник, че брачните халки е за предпочитане да бъдат на далеч по-реномиран и то световен дизайнер. Добродушният Християн Гущеров изпълнил волята на бъдещата си съпруга, поръчвайки от чужбина един от най-тачените от богатите хора по света пръстен – триединството на Картие. Прокрадна се обаче огромно съмнение, че изящната халка на Мара Отварачката не е оригинално творение на бижутерийния френски гигант. Справка на изданието в официалния сайт на компанията показа, че моделът на Мария не фигурира в колекцията за брачни халки. „Нищо чудно да е реплика. Истинският шедьовър Триединството на Картие струва между 10 и 30 хиляди паунда, т.е. между 25 и 79 хиляди лева. На Хриси едва ли чавка му е изпила акъла, за да се изръси толкова пари” – коментират злобно в чалга средите.